Uncategorized

Hello world!

De maandag van de Bathmense Kermis moet in september vallen. En dat is dit jaar maandag 30 september. Zaterdag 28 september gaat voor de 478ste keer de Bathmense Kermis van start. De Stichting tot Behoud van de Bathmense Kermis heeft wederom alles uit de kast gehaald om er drie spetterende kermisdagen van te maken.

De Stichting presenteert ook dit jaar een programma voor jong en oud, waarbij plezier voorop staat! Het uitgangspunt daarbij blijft om het bijzondere karakter van de kermis in Bathmen te koesteren, maar ook om nieuwe elementen toe te voegen. Kortom: vernieuwen, met respect voor het verleden.

De ‘Battumse Ochtend’ op kermismaandag gaat wegens succes op herhaling. Diverse activiteiten voor de ‘Battummers’ zorgen voor een gezellig samenzijn op maandagochtend 30 september.
Ook dit jaar kon men door het liken en delen van de Facebookpagina van de Bathmense Kermis ‘Bathmense Kermis VIP worden. Deze vier mensen zijn ondertussen uitgekozen en hen wacht een bijzonder kermisweekend.

De opening van de Bathmense Kermis vindt plaats na een kermisoptocht onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Orpheus. Op het kermisterrein zal dan de officiële openingshandeling worden verricht.
Op zaterdag staat speciaal voor de kinderen op het programma. Natuurlijk staat de traditionele koetsentocht op kermiszondagmiddag ook weer op het programma. Ook dit jaar zullen prachtige oldtimers en tractoren meerijden bij het defilé. Wederom een prachtig nostalgisch geheel. Naast de Battumse Ochtend op de maandag is er natuurlijk ook weer een goederen- en rommelmarkt.